Szolgáltatásaink

Autódaruk bérlése

Szolgáltatásunkat LIEBHERR és TATRA típusú autódarukkal biztosítjuk.(52m – 45t-ig)

Az autódaru bérlés ideális megoldás Önnek abban az esetben, ha építkezéshez, nehéz tárgyak mozgatásához, rakományok emeléséhez van segítségre szüksége. Az autódaru kölcsönzés praktikus megoldás abban az esetben, ha csak alkalmi munkához, egy-egy feladat megoldásához van szüksége autódarura.
Nem kell értenie a használatához! Mi biztosítjuk a szakképzett nehézgépkezelőt, aki pontosan, gyorsan, a határidők betartásával elvégzi a feladatot. Az elmúlt évtizedek során kollégáink több ezer balesetmentes emelésen vannak túl. Mi biztonságosan dolgozunk!

Top

Mini lézer gréder

Az általunk használt modern számítógép és lézer vezérlésű munkagépekkel a lehető legnagyobb pontossággal, 1 cm-nél kisebb eltérésű síkot tudunk készíteni vízszintesen, vagy akár két irányú dőléssel is. Kompakt munkagépeinkkel gazdaságosan dolgozunk a kisebb, 10.000 m2 alatti munkaterületeken. Gépeink gyorsasága, valamint az elkészült földmunkák minősége komoly megtakarítást jelentmegrendelőink számára.

Top

Gépi földmunkák

Lakó-, és középületek, ipari csarnokok földmunkáját, közművekhez, csatornázásokhoz szükséges földmunkákat, alapárkok, medencék földkiemelését, park-, és kertépítéshez szükséges földmunkákat végzünk, vagy ezekhez munkagépet biztosítunk kezelővel, üzemanyaggal, és a szükséges adapterekkel.

Top

Bontási munkák

Épületek, csarnokok, vasbeton szerkezetek, aszfalt utak, fémszerkezetek bontását végezzük gépi munkával. A bontási törmelék, vagy veszélyes hulladék szakszerű elszállításáról gondoskodunk, annak elhelyezéséről bizonylatot adunk.